MANIPULANTI

Verovatno ste svi dobijali ili viđali na timeline ovakve tabele, čija mi tačnost nije poznata, ali sve imaju istu nameru - da pokažu koliko je korona virus bezopasniji od drugih bolesti. Pa je tako 5 puta bezopasniji od sezonskih virusa, a 10 bezopasniji od malarije. Čak je dvanaest puta bezopasniji od samoubistava, a 15 puta od raznih nezgoda. Skoro 20 puta bezopasniji od hiva, a 25 puta od alkohola. 59 puta više ljudi umire od pušenja a 100 puta više od raka, dok 115 puta više umire od gladi. Svi kazani podaci, dakle pokazuju da je korona skoro izmišljotina, u svakom slučaju previše napumpana i pre-izreklamirana. Sa nekim biznis ciljem, jasno.

 

Nema, međutim, potencijalno zanimljivih podataka:

Koliko je za to vreme POGINULO U RATOVIMA?

Koliko je ubijeno u obračunima i porodičnom nasilju?

Koliko su pobili razni kriminalci i manijaci?

Koliko je poginulo u saobraćajnim nesrećama?

Koliko u ekološkim nesrećama, koje izazivaju ljudi?

Koliko u prirodnim katastrofama?

Koliko je umrlo od pogrešnih lečenja?

Koliko od raznih droga?

NITI KOLIKO IH JE UMRLO OD SMRTI i starosti?

 

Ali se iznebuha i nisačim povezano pojavljuje broj od skoro 10 000 000 abortusa! Ne bih ulazila u raspravu kako nešto što se nije ni rodilo može da bude ubijeno, pošto nas to može dovesti do klinačke zezalice „i drkanje je genocid“ ali sam se ozbiljno upitala šta traži taj podatak ovde?!

Pošto u ratovima, porodičnom nasilju, mafijaškim i drugim obračunima ubijaju uglavnom 99% muškarci, ti su brojevi nekako promakli lukavim stvaraocima ove tabele, pa tako nekako ispada da žene pobiju više nesrećnika nego sve boleštine zajedno! (pod pretpostavkom da su na ab išle svojevoljno a ne pod pritiskom muškaraca ili okoline). A da nisu, to bi dovelo do nasilnog rađanja oko 40 000 000 neželjene dece na planeti! Na Zemlji gde danas ima skoro 8 000 000 000 ljudi, od kojih skoro polovina jedva preživljava. Potpuno je nenormalno da u ovakvoj svetskoj situaciji sve crkve vode agresivnu kampanju protiv žena i njihovog prava na sopstveno telo i sudbinu, samo zato sa bi nas vratili u srednji vek i ponovo uzeli apsolutnu kontrolu nad ženskim telima.

Dakle ova tabela uopšte ne govori o zanemarljivoj opasnosti od korone (kao što se želelo da pomislimo), nego o opasnosti od ženske ravnopravnosti. I to je samo jedan od oblika manipulacije brojevima...

 

 

 

 

 

                     <<