UA, ZASTRAŠIVAČI I MENTALNI ZAGAĐIVAČI!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pre neki dan otvorim neki link koji je obećavao kulturnu temu, a tamo mi prvo traže da prihvatim nešto, što ne prihvatim, pa me zezaju sa nekim “kolačićima”… Dok sam sve to “pozatvarala” iskočila mi je fotka mlade doktorke, koja je doduše više ličila na fotomodela za reklamu belih mantila, ali je obećavala oslobođenje od svih parazita za koje i ne znamo da ih imamo!?!

Ja, naprotiv, znam sve te silne, krupne i sitne parazite koji nam žive na grabači, po skupštinama, opštinama i vladama još od Eve i Adama. Zato sam se zapitala kako bi lekarka-lepojka mogla da nas oslobodi svih njih? Kad jok! ona tvrdi da mi imamo parazite u nama i to neke preopasne kojih se možemo lako osloboditi samo ako pročitamo… jer ih sigurno imamo ali se oni ne mogu dokazati, nego treba da kupimo neke kapsule. Samo preko interneta jer ih NEMA DOVOLJNO za prodaju po apotekama. Pošto ih nema dovoljno, nama ih ekskluzivno nude po SNIŽENOJ CENI! Ali samo ako o’ma poručimo jer će da se rasprodaju zalihe. CENE NIGDE NEMA. Ali iskaču jezive slike: raspadanja zglobova, bradavica koje se mrdaju, crva u tkivima… I u pričama gde je neko umro od ucrvanog srca, mozga ili materice!? Nije pio kapsulice!

Meni se stomak okreće i vezuje u kelnersku mašnu! Ko je spreman da nam zatruje dušu i maštu samo zato da bi nas prestravljene naterao da kupimo njegove jebene kapsuletine bez cene koje leče bolesti bez dijagnoza!?!

Onda se setim da mi je jednom već bio iskočio njihov link i da sam morala da ih prijavim kao agresivne i uznemirujuće. Od tada mi nisu više iskakali na Fb, ali evo ih sada opet i to - umesto kulture!? Zavukli se kao ti njihovi paraziti! Noćima nisam mogla da spavam od strahota. Ja sam vizuelan tip, fotke mi se useku u memoriju, jedva sam se smirila. I danas mi poneka gadna slika iskoči pred oči ili mi se učini da me nešto svrbi što je možda parazitčić neki, nevidljivi i nedokazivi. Jebeš ove parazite što viđate po vestima i dnevnicima svaki dan, ovi sitni i neprimetni su “najopasniji”!

Najozbiljnije mislim da bi oni koji na ovako grozan način varaju narod i zagađuju nam živote i duše trebali biti uhvaćeni i oštro kažnjeni. “Lek” nije ni odobren, to je naravno kriminal, ima li iko ko im može smrsiti konce?

Jer već imamo previše ovih kojima ne možemo ništa, a koji nas prestravljuju svojim “prognozama”. Univerzitetski profesor Dr M. Ševarlić tvrdi da će “8. marta biti legalizovan GMO gori od radijacije”. Ako zna zašto ne sprečava? Šta on ima od našeg užasa? Profa Ekonomskog Dr. M. Zec najavljuje opštu kataklizmu pod naslovom “Živi će zavideti mrtvima!”

Umri bre, profesore pa da vidiš da li ćemo da ti zavidimo!

Svi moderni mediji su puni mentalnih zagađivača, paničara, kataklizmičara, koje niko u tome ne sprečava i ne kažnjava.

Mesecima nas užasavaju najstrašnijim vestima o požarima, u Australiji u kojima je navodno izgorelo 500 000 životinja (kad pre izbrojaše, mi još nismo izbrojali ni žrtve bombardovanja iz 1999!) Napadaju nas sa jezivim fotografijama i snimcima sa kopna i iz vazduha, kao da smo mi popili svu tu vodu kojom bi oni požare ugasili, samo da nismo mi vodu popili!

Da bi na kraju, kad je pala prva kiša i počela da gasi, iskočila užasna vest da je “australijska vlada preporučila vatrogascima da ubijaju bebe koale i kenguriće siročiće!” Jesu li vatrogasci ubice?! Ovo izgleda skroz suludo i ne mogu da pojmim koliko je bolestan mozak koji je to smislio!?

Niti shvatam sve one trule (možda crvljive?) mozgove koji to šire i šeruju po društvenim mrežama.

Tek što su malo o’ladili (valjda zato što je zahladilo) sa najezdom prljavih migranata koji navodno “napadaju devojčice i kamenuju Srbe”… Odmah navališe sa raskolom u SPC. Sad nas pumpaju vestima o demonstracijama u Crnoj Gori i strahovima da će se ratovati zbog crkvene imovine… A onda Ameri zveknu iranskog generala, i eto svetskog rata ispred vrata! Aman!

Sve ne bi li niko ne primetio da nas rođena država pljačka preko cena grejanja, budžeta i stranih banaka, da su naši političari i naši mafijaši rođena braća.

Kako da izbegnemo bar te zle botove i “šerovače” što svakodnevno šire neproverene priče da nas neko namerno truje iz civilnih aviona (kao da možemo da ne dišemo?)! Ili - da vakcine šire boleštine. Svaki dan blokiram nekog paničara, ali nadiru novi botovi.

Jadni roditelji koji danas imaju malu decu! Zamislite da morate odlučivati o tome da li ćete vakcinisati dete ili ćete ga ostaviti na milost i nemilost dečijoj paralizi i tuberkulozi?!?

Izgleda da ima indicija da neke kombinovane vakcine prave više štete nego koristi, ali mi ne moramo kupovati baš te kombinovane, zar ne? Ili moramo? Ko nas to i zašto toliko sluđuje i uzrujava?

A da razmislimo malo, i da možda otkrijemo kome treba i zašto mu treba naš užas, naš strah i ludilo?

 

     

                                                                  <<