<<

 

Horoskop za prisutne:

 

OVAN: Srdačan, čvrst. Neustrašiv, ali ne podnosi bol. Potpuno zaokupljen sobom. Uzima sve što želi. Ovan je beba Zodijaka. Otvoren i ranjiv. Brz. Direktan.Nepostojan i neodgovoran. Često nepromišljen.

Neotporan na alkohol. Tvrdoglav. Nestrpljiv. Nagao.Optimista. Realista, a sentimentalan. Njegova deviza: Čuda se događaju onima koji veruju u njih. Depresije su mu strašne, ali kratke. ( Bizmark, Čaplin.)

RAK: Sklon pesimizmu i melanholiji. Podložan stalnim promenama raspoloženja. Razdragan, pa mrzovoljan. Teško pokorava svoje strahove. Krhkog i ranjivog srca, a tvrde glave. Maštovit i osvetoljubiv. Ima memoriju kao slon. Poštuje prošlost. Nikad ne ide direktno, uvek okolo. Žena rak obožava svoju kuću, ali mrzi rad u njoj. Stalno traži zaštitu, ali ako mora može to i sama. Posesivna.

Ima duha i razumevanja za bližnje. Strpljiva. Saosećajna.

Smeje se glasno i zarazno.

LAV: Mrzi mrak i dosadu. Ponosan. Savete rado daje, a teško prima. Superioran i teatralan. Krajnje oštrouman. Štogod kaže to i misli. Stoički podnosi nevolje. Stabilan. Dostojanstven. Nikad se ne oslanja na druge. Kreativan, originalan, jak i vitalan. Sjajan prijatelj i opasan neprijatelj. Ahilova peta mu je taština. Egocentrik. Lavica je punokrvna žena. Kad nešto hođe, pokušaće na šarm, ili silom. Diplomatski nikad. Ne podnosi slabiće. Beda na nju deluje depresivno. Galantna, često rasipnik. Ono što je dozvoljeno njoj, nije i drugima. ( Napoleon)

 VODOLIJA: Nepredvidljiv, neobičan i ljubitelj neobičnih.Buntovnik po prirodi. Ne voli norme i običaje. Traži drastične promene. Analitičar - od genija do ludaka. Živi u futuru II. Ekscentričan, nestabilan. Njegova deviza: Živi, i pusti druge da žive! Baš sve može da mu se desi u bilo koje vreme. Nije fajter. Sanjar i sanjalica. Podložan hipnozi. Ima strašnu moć koncentracije. Vrlo intuitivan. Prepreden. (Dikens, Darvin)

RIBA: Šarmantna. Kreativna. Muzikalna. Dobroćudna. Urođeno stidljiva. Legendarna je njena memorija. Ima tačna predosećanja. Promenjiva. Saosećajna, maštovita, osetljiva, vrlo duhovita, nežna. Ponekad surova. Ne voli direktna pitanja. Najmudrija od svih u horoskopu. Njena deviza: Ja ne želim da budem milioner, želim samo da živim kao on. ( Mikelanđelo, Ajnštajn)

BIK: Nepokolebljiv kao stena. Nekad hvalisav i prgav. Ako se naljuti, opasan i sklon razaranju. Ako izgubi samokontrolu koju obično ima, njegov gnev nema granice. Voli romantične devojke. Strašno posesivan. Dominantan, jak karakter. Nije nervozan. Najtvrdoglaviji. Proždrljiv. Impresionira ga veličina. Često megaloman. Konformista. Sklon davanju poklona i para. Voli umetnost, posebno muziku. U lošoj kombinaciji podznaka - okrutan. Uporan.

( Hitler, Robespjer)

BLIZANCI: Promenjiv. Lako menja sve, posao, mišljenje, ideje, život. Brz i živahan. Lako se uvlači i izvlači iz situacije. Pokretan, nepostojan. Tajna blizanaca je u njihovoj dvojnosti. Lukav. Jedino vodolija može s njim da izađe na kraj. Nemiran, prevrtljiv, krije svoje prave motive. Majstor ubeđivanja. Instiktivno zna gde su tuđe slabe tačke. mrzi dopisivanje i poštovanje dogovora. Ne voli obaveze. Smutljivac, spavalica. Voli promenu imena i pseudonime. ( Dilinger, M. Monro)

ŠKORPIJA: Upečatljiv. Veliki egoista. Ne menja svoje mišljenje. Brzoplet, nagao i nervozan. Nije zao, ali je uvek opasan. Iskren. Njegova jako razvijena mašta izaziva zebnju. Veran prijatelj. Instiktivan ratnik. Požrtvovan. Strašno osvetoljubiv. Zaokupljen seksom, ima neodoljivu žeđ za promenama i za pobedom. Ponekad mistik. Detektiv. Beskompromisan. ( Pikaso, Indira Gandi)

STRELAC: Dorektan, nepažljiv, ali nije zlonameran. Uporno veruje da je jako pažljiv. Često lupi, ali je još gori kad vadi fleke. Brbljiv, dramatičan, snažan i negraciozan. Nespretan, nemiran. Nekonvencionalan i samopouzdan. Govori brže nego što misli, ali misli to što je rekao. Otvoren. Obično neustrašiv. Velikodušan i topao. Misli da ga svi obožavaju. veseo. Ne voli autoritete. Koliko je sklon izlivima besa, toliko i osećanju krivice. Detinjast. Optimist. Strastven udvarač, nesklon braku. Lovac, a ne lovina. Shvata život kao cirkus, a sebe kao klovna.

 

* Izvinjavamo se Jarčevima, Devicama i Vagama što nam ovaj put nisu bili potrebni.

** Ovaj horoskop obavezno treba da bude štampan u afiši, uzt predstavu.