PLANETA PRAVDE I TURIZMA

 

 

 

 

 

 

Čak je i zločinac komfornije biti u Evropi nego u Aziji! Kao što je konfornije biti muško nego žensko.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da su Jevreji na vreme ustanovili novčanu kaznu Isus bi jos bio živ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

               Jedna Kineskinja je priznala da je otrovala nekog vaspovskog biznismena ili diplomatu zato što je pretio njenom sinu.  Upropastila je karijeru svoga supruga jer je u Kini, izgleda, sramota da ti žena bude trovačica, nije kod njih jaka tradicija-Bordžija. Osuđena je uslovno na smrtnu kaznu, što po kineskim zakonima znači na doživotnu robiju gde mora biti fina i poslušna ili - ode glava! Da je gospođa bila lukavija, mogla je žrtvu lepo odvesti u Norvešku, pa joj tamo smrsiti konce i fino se odmah prijaviti ljubaznoj norveškoj policiji i pravosuđu da je osude na 21 godinu zatvora. Bezuslovno. Mogla je, po istoj ceni, usput pobiti još 76 ljudi, kao što je onaj fašista Brejvik potamanio 77 mahom mladih, za samo 21 godinu robije. Rasprodaja pravde. Plus svetska internet i televizijska slava i slikanje za sve štampane medije. Svi su listom objavili njegove fašističke pozdrave i kako se nadmoćno smeškao dok je slušao presudu, kojom sudsko veće jednoglasno potvrđuje da je masovni ubica mentalno zdrav i odgovoran za svoje postupke - što mu je i bio cilj! Da se javno kaže kako je fašizam normalan politički stav. Legalno opredelenje. Nije dakle fanatično monstruozno ludilo, nego  „legitiman zločin“ ! Te će nasmejani fašista shodno sudski priznatoj „normalnosti“ sledeće dve decenije, lepo provesti u konfornoj ćeliji, o trošku poreskih obveznika, zaštićen od osvete. Imaće na raspolaganju sve od kupatila do laptopa. Za pisanje memoara, pošto je Mein kampf već napisan. U početku se neće ni sa kim družiti da ga zatvorske kolege, na primer neki zločesti džeparoši, pijanci ili pisci grafita, ne bi linčovali, ali kasnije... Izaći će, ako ne ranije, u svojoj 54 oj godini još uvek sposoban da ubija, jer će se u zatvoru, u konforu, sa punim pravom baviti i sportom zarad očuvanja svog „zdravog duha u zdravom telu“. Ako pre toga fašizam ne pobedi i ne kruniše ga kao nacionalnog heroja i oca bele severno-germanske rase. Iber ales! Za to vreme će Kineskinja, koja je branila sina, istrunuti negde na prinudnom radu...

          Čak je i zločinac komfornije biti u Evropi nego u Aziji! Kao što je konfornije biti muško nego žensko.

  A da li je Rusija Azija kao što neki tvrde? Tamo su neke tri cure koje sebe smatraju feministkinjama a zovu se „Pusi rajot“ zbog 40-tosekundnog performansa u kome su, pred ikonostasom crkve Hrista Spasitelja, pevale i đuskale Bogorodici (Madoni) da ih oslobodi od Putina pa su dobile po 2 godine robije. Madona (američka pevaljka a ne Bogorodica) im je dala punu moralnu podršku i naljutila se na predsednika Vladimira. Zato što ona nema nikakvog razloga da se ljuti na svog prezidenta, što ne bi bilo ni medijski ispraćeno, pa čemu onda srdžba?! Anglisti vele da bi se ime trija„Pusi rajot“ moglo prevesti kao „pičke iz racije“ ili „maltretirane pizde“, ja ne znam, jer sam taj lepi ekspanzivni jezik zaboravila tokom bombardovanja, zaglunulo me...

          Izrael pak jeste u Aziji, doduše Maloj ali ipak je Azija, no Jevrejske feministkinje koje su htele da se pomole pred muškim delom Zida plača u Jerusalimu, odmah su uhapšene i moraće da plate samo novčanu kaznu za uvredu hrama. Da su Jevreji na vreme ustanovili novčanu kaznu možda bi Isus još bio živ?! Možda su Pusi rajot mogle za sasvim simboličnu sumu đuskati pred Zidom plača, umesto što će najlepše godine odležati u nekom nekomforu ili čak u Sibiru zbog navodne uvrede hrama Hrista spasitelja? I Crkva i gospodin Putin su im velikodušno oprostili, preko malih ekrana, ali Sud se izgleda baš zaintačio. Hrist spasitelj, verovatno neće spašavati takve sitne pičke početničke, nije to posao ni za proroka, a kamoli za Boga. Bolje da su đuskale pred Zidom plača! Ili bar da su lepo otišle u šoping do Rima pa svoj performansić odigrale u civilizovanom Vatikanu... pred slikom nekog miropomazanog Bordžije npr...

          Samo je trebalo razviti taj vid turizma... protestni da se zove.

          Pošto na planeti imamo već vrlo razvijen seksualni turizam, čak sa jako preciznim finesama kao što su pedofilski ili homoseksualni aranžmani. Postoji i takozvani medicinsko-estetski turizam gde se ide u izvesne zemlje po nove zube, male uši ili solidnije sise („kupiš sise, dobiješ novi nos besplatno“ reklamira se, kažu jedna moskovska klinika). Ili brazilsko dupe, koje se samo tako zove, zbog dizajna ali nije obavezno da se kupuje u Brazilu. Može i u Venecueli. To bi dakle bio taj estetsko-hirurški turizam, koji je već dugo u ekspanziji.

          Ima i transvestitski turizam. To je kad se dođe u Srbiju po penis. Srbija ima odličan tenis, a ima i sjajan penis! Vele da, na ginekološko akušerskoj klinici prave najbolje kurčiće umesto klitorisa i onda više nisi riba nego si Srbin. Do jaja! Zbilja od čega li prave testise da vise? U Srbiji će uskoro tu operaciju čak pokrivati zdravstveno osiguranje. Pošto čim si žensko, ti si bolesnica a bolest se leči putem prišivanja kurca. Ili obratno ako ni za krivi kurac nisi,  onda ti ubuše finu vaginu (uz doplatu naprave ti i đanu) pa možeš da se zaposliš kao vredna seksualna radnica na Plavom mostu. 100 dindži stojećki kres uz banderu. Bez PDV-a.

          Pošto zdravstveno osiguranje već pokriva veštačku oplodnju, šta će nam onda seljački penisi? Bolji su veštački. I skuplji.

          Postoji, naravno i medicinski indikovani turizam, kad na primer odeš u Indiju ili u Albaniju po nov bubreg. Tamo za 20 000 dolara možeš mabaviti maloletan bubreg, sve sa ugradnjom. I sve sa sepsom koja će te stići do aerodroma. Ovih dana se pojavio zaštićeni svedok koji kaže da je devedesetih godina na Kosmetu učestvovao u ilegalnoj trgovini ljudskim organima (kao da postoji LEGALNA trgovina ljudskim organima!). Bio je, kaže prisiljen da učestvuje i u vađenju srca bez anestezije (kao da postoji anestezija za vađenje srca!?!)

          U nerazvijenim delovima sveta postoje „porodični“ aranžmani, na koje ne moraš ni da ideš, nego ti agencije dobave iz Oceanije ili Afrike kakvogod hoćeš ljupko detence i onda imaš porodicu... Npr. sa dvojicom belih tata i ljupkim žutim ili crnim sinčićem. Naravno da agencije ne proveravaju kakva je tateća seksualna orjentacija, niti za kakvu vrstu maženja ga usvajaju. Samo bankovni račun mora da im bude provereno likvidan i solventan.

          Priča se da, doduše samo ekskluzivno i pojedinačno, postoji i tzv. milosrdni odnosno eutanazijski turizam. U Švajcarskoj. Tamo se vode ostareli roditelji, mili supružnici ili oboleli bogati matori rođaci, na humaniju efikasniju eutanaziju. (Humaniju od lapota npr., što je zastarela vrsta eutanazije maljem preko pogače, koja se više ne koristi u zapadnoj Srbiji... pošto tamo više nema izvršilaca, odnosno mladih. Sve matorci, pa ko da lapotuje?!). Čuvena Švajcarska birokratija posle eutanazije jako komplikuje prenos posmtnog pepela u zavičaj, pa je dovitljivo osmišljeno romantično prosipanje kremiranih predaka u Ženevsko jezero. Čemu se doduše protivi domicilno stanovništvo, jer su Švajcarci poznati kao hladni i ne-empatični... ne kapiraju liriku.

          Vrlo je razvijen i ženski antinatalitetski turizam iz Poljske u Germaniju ili iz Irske u Britaniju i Galiju. Očekuje se pravi procvat ovog turizma u Sjedinjenim američkim državama kada se u polovini saveznih država usvoji demokratski i liberalni Zakon o definitivnoj zabrani abortusa, čak i za žrtve silovanja ili incesta. Možda će ovakav takoreći domaći, unutarnji turizam izvući globalnu lider-zemlju iz nove recesije? Možda se pevaljka Madona o ovome ne izjašnjava iz čisto patriotskih razloga? Ili je kod kuće konzervativna a samo za teritoriju Azije i Rusije liberalna?

          Možda je „ljudsko pravo“ da skaredno đuskaš u pravoslavnoj crkvi, da tamaniš tuđu decu jer drugačije misle i da posle dobiješ laptop za pisanje svojih političkih stavova... ali nije ljudsko pravo da ne rodiš dete koje ti je silom nametnuto. To bi, naravno bilo žensko pravo a ono je po definiciji malo labavije i zajebanije. Moći će da se ostvari ali će morati da se putuje iz Luizijane ili Alabame do Njujorka ili Aljaske. Da se obrne neka lova u antinatalitetskom turizmu...

          Pa kad nam je planetarni turizam već tako izdiferenciran i ovako bogat zašto onda ne bi postojao, uslovno rečeno, i osvetnički turizam? „Vara vas bračni sapatnik? Povedite ga na romantični vikend na Norveške fjordove. Cijankalij uračunat.“ Ako vas uhvate, garantovan civilizovan i konforan zatvorski tretman. Lepo. Čisto. A ne kao kod nas zaostalih, pobesnelih Balkanaca. Satarom, sekirom, vilama i ostalim nenamenskim oruđima. Pa posle maratonsko suđenje i čekanje na slobodno mesto u prekrcanim kazamatima a tek na kraju - gužvanje sa klošarima i nesmajnicima oko kible         .

          Za svakog normalnog čoveka mnogo je bolje u Skandinaviji. Osim za političara ali njih ne moramo smatrati sasma normalnima...

          Jeste li primetili da svetski lideri nerado odlaze u prijateljske posete skandinavskim zemljama? Shvatili su, pametnice naše, da je iole promućurnijem atentatoru puno profitabilnije da ih kokne tamo negde u civilizaciji, nego kod kuće... U Švedskoj na primer gde ni ubicu svog rođenog predsednika nisu uhvatili već 26 godina ili u pominjanoj zemlji fjordova gde je svako, pa tako i političko ubistvo jeftino. Kao masovno. Za ubicu.

          U ovom smislu, začudo, Srbi su se pokazali kao vizionarski narod, kao pravi pioniri progresa, onoga trenutka kad su svoje ex lidere počeli izvoziti u takođe skandinavsku zemlju, Holandiju, od čega ćemo, daće Bog, da napravimo tradiciju. Premda se ovo ne može smatrati baš turizmom u najužem smislu te reči, mnogo je efikasnije, efektnije i humanije nego bacanje vladarskoga para sa pendžera na glavnu ulicu ili snajperisanje vladara ispred zgrade Vlade. I što je najvažnije, mnogo se više sviđa svetskim vladaocima. Mogli bismo osim tradicije izvoza sirovog mladog mesa sa fakultetom ustaliti i izvoz potrošenih lidera i političara. Ne bi doduše bilo profitabilno kao izvoz oružja ali bi bilo korisnije...

Beograd 12.9.2012.

 

                                                              <<